www.flagmagazin.hu
Közzétette: www.flagmagazin.hu (https://www.flagmagazin.hu)

Címlap > Autentikus ízek és profi alapanyagok találkozása - Így született meg a 2025-ös Magyarország Tortája

Autentikus ízek és profi alapanyagok találkozása - Így született meg a 2025-ös Magyarország Tortája

2017 június 18. RSS

Szöveg méret

  • 0
Még nincs értékelve

 

2025-ben egy formabontó vajkrémes torta bizonyítja be egy ország számára, hogy a klasszikus technikák is képesek teret adni a kreativitásnak – különösen, ha valóban minőségi alapanyagokkal találkoznak. A Magyarország Tortája verseny évről évre megmutatja, hogyan képes a hazai cukrászat az évszázados hagyományokra építkezve új utakat nyitni, és izga

 

A teljes cikk elolvasható itt: ]]>https://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=21&ctype=rss&id=39583973&chk=9f67897dce38b137ee07fe4020fba5ac&url=https%3A%2F%2Fwww.hirstart.hu%2Fhk%2F20250731_autentikus_izek_es_profi_alapanyagok_talalkozasa_-_igy_szuletett_meg_a_2025-os_magyarorszag_tortaja&hk=1]]>

Tisztelt olvasók!
Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin Twitter oldalát a következő címen: https://twitter.com/syracuse73. illetve a Facebook oldalát pedig az alábbi címen: https://www.facebook.com/flagmagazin
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

Magyar Menedék

Ajánló