Ma 2018 február 21. Eleonóra napja van. Holnap Gerzson napja lesz.
d88e58fc0288665397e0da7108cbb323.jpg

Fotóval bizonyítanák, hogy Hitler Brazíliába szökött

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nem lett öngyilkos, Brazíliába menekült, ahol inkognitóban élt és 1984-ben hunyt el - állítja Adolf Hitlerről egy doktorandusz, aki fényképpel támasztja alá elméletét.

Hitler a második világháború utolsó hónapjait berlini bunkerében töltötte, s onnan küldte parancsait a harcoló alakulatoknak. A szovjet előrenyomulás következtében megtörő német ellenállás bár - a Führer parancsára - az utolsó töltényig harcolt, május 2-án Berlin elesett.

Ezt azonban már nem várta meg Hitler, s feleségével, Eva Braunnal 1945. április 30-án délután fél négy körül öngyilkosságot követtek el. Eva Braun egy ciánkapszulával, a Führer pedig egy jobb halántékára leadott lövéssel vetett véget életének.

Előbb Argentínába, majd Paraguayba ment, mielőtt végleg letelepedett volna a brazíliai Mato Grosso államban, ahol a vatikáni szövetségeseitől kapott térkép alapján elásott kincsek után nyomozott - semmi sem áll távolabb a Hitler halálával kapcsolatos hivatalos verziótól, mint Simoni Renee Guerreiro Dias elmélete, amely szerint Hitler mégse lett öngyilkos, hanem (félig) álnéven élt és 95 éves korában halt meg.

Az eredeti kép - bajusz nélkül

A Hitler Brazíliában - Élete és halála című könyvben a doktorandusz odáig megy, hogy szerinte a faji felsőbbrendűséget valló Führernek egy színes bőrű, Cutinga nevű barátnője lett, s Adolf Leipzig néven egy Nossa Senhora do Livramento nevű kisvárosban élt, a szövetségi állam székhelyétől, Cuiabától 30 kilométerre. A Cuiabából származó Simoni úgy tudja, hogy Hitler-Leipziget a helyiek csak "öreg német"-ként emlegették.

A doktorandusz azt tervezi, hogy Adolf Leipzig feltételezett Nossa Senhora do Livramento-i maradványainak exhumálása után DNS-teszteket végez Hitler egyik Izraelben élő rokonának örökítőanyaga segítségével. Szerinte árulkodó, hogy Hitler a Leipzig nevet vette fel, ugyanis a németországi Lipcsében hunyt el kedvenc zeneszerzője, Bach. Mint elmondta, azt követően fogott gyanút, hogy a birtokába került rossz minőségű szemcsés képen egy apró fekete bajszot photoshoppolt Hitler arcára.

mult-kor.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (538) Sport (724) Gazdaság (588) Tereb (125) Kultúra (3) Jobbegyenes (1205) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Vetítő (37) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Magyar millenium (1223) Mozi világ (453) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1590) Heti lámpás (145) Flag gondolja (31) Politika (1564) Rejtőzködő magyarország (170) Belföld (1) Mozaik (484) Irodalmi kávéház (411) Mondom a magamét (2327) Egészség (50) Világ história (922)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>