Ma 2020 augusztus 04. Domonkos, Dominika napja van. Holnap Krisztina napja lesz.
Ifj. Lomnici Zoltán megrendítő üzenete a magyarokhoz

Ifj. Lomnici Zoltán megrendítő üzenete a magyarokhoz

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezt minden magyarnak el kell olvasnia!

John F. Kennedy gondolatai a nemzeti oldal számára aktuálisabbak, mint valaha.

Ne azt kérdezd, hogy mit tud érted tenni a hazád, hanem azt, hogy te mit tudsz tenni a hazádért!

Attól, hogy az egyházaknak, elsősorban a római katolikus egyháznak időről időre szembe kell nézni egyes tagjainak súlyos visszaéléseivel, ha tetszik világi törvényszegéseivel, ettől még az apostoli anyaszentegyháznak a hitbeli és evangelizációs legitimációját, az elmúlt kétezer évben betöltött nemes hivatását és a világ számos pontján jelen lévő tevékeny karitatív törekvéseit senki sem tagadja. Ugyanígy egyértelművé kell tenni, hogy néhány botrányos ügy alapján súlyos hiba lenne a nemzeti-konzervatív oldal megítélése.

Álláspontom szerint a jobboldal politikájának prioritásai önmagukban hordozzák az alapvető elhatárolódást a kényes ügyektől a családok, a kereszténység és hagyományos kulturális értékek védelme által. Ezen túlmenően meggyőződésem, hogy a mostani kormányzati filozófia és szemléletmód gyakorlatilag abban a 2006-os politikai közegben fogant, amely a szemkilövető, elnyomó, megszorító, hazudozó rezsimmel szemben valós alternatívát kínált. Nagy utat tett meg a nemzeti oldal azóta, és nem szabad feladni az elért eredményeket. Ezért tehát a legfontosabb, hogy a választók a valós arcát lássák a nemzeti oldalnak, amelynek vezérfonala a magyar családok védelme.

Szögezzük le azt is, hogy erkölcsi kérdésekben a jelenlegi ellenzéknek nincs semmilyen jogalapja kéretlen tanácsot adni. Talán azoktól a momentumos mozgalmároktól kellene iránymutatást kérnünk, akik újságírókat fizikailag inzultáltak, vagy éppen hivatalos személy elleni erőszak, illetve garázdaság miatt indult ellenük eljárás? Esetleg azoktól a jelenlegi és volt DK-s politikusoktól, akikkel szemben választás rendje elleni bűntett miatt folyik nyomozás, illetve közel kétszáz milliós csalás miatt zajlik büntetőeljárás? A budaörsi és a kispesti botrányokról – ahol sokak reménye szerint nyomozás fogja követni a videófelvételek nyilvánosságra kerülését – már nem is beszélve.

És ha már ennyit beszéltünk a morálról, szóba kell hoznunk azoknak a kételyeit, akik meg nem engedett (erkölcstelen, jogtalan?) külföldi eszközök esetleges alkalmazását látják az ellenzék fővárosi sikerei mögött. Nekik – első körben – ismét Kennedy sorait tudom idézni a híres, az 1956-os forradalom és szabadságharc kapcsán elmondott beszédéből: „A mi ügyünk nincs elveszve, és a magyar emberek, akik évszázadokig álltak ellen külföldi zsarnokságnak, tudják ezt.”

Tudjuk, miként azt is, hogy mi mostantól a feladatunk, a hazáért, a nemzetért.

(Ifj. Lomnici Zoltán, 888.hu)

]]>www.mindenszo.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (1812) Történelem (14) Vetítő (37) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Nagyvilág (1450) Sport (729) Irodalmi kávéház (489) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (140) Kultúra (6) Mozaik (83) Politika (1571) Mondom a magamét (4704) Mozi világ (440) Egészség (50) Heti lámpás (242) Rejtőzködő magyarország (171) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Gazdaság (652) Belföld (5) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>