Ma 2017 április 28. Valéria napja van. Holnap Péter napja lesz.

július 2015

 • Rend a lelke...

  A politikailag korrekt beszéd és hallgatás elfedi, ami a Charlie Hebdo-féle ügy óta nyilvánvaló: a bevándorlók szélsőséges elemei között előfordulnak generációkon át alvó ügynökök; a jelenség, a rendfenntartás tehát a szokott individualista szemlélettel nem kezelhető.

 • Vállalkozás, jövedelem, jólét

  A demokrácia által garantált szabadságjogok nem nyitottak a társadalomnak esélyeket, amelyekkel a Nyugat mögötti lemaradásunkat mérsékelhettük volna, épp ellenkezőleg, a hátrány fokozódott, {...}

 • Amiért szivárványba borult a világ

  Itt az idő LMBT sorozatunk újabb részét kidobni, mert – főleg az amerikai legfelsőbb bíróság döntését követően – elérkezett a tetőpontjához a melegjogi küzdelemnek álcázott őrület.

 • Majmot csinál

  nemcsak a magyar baloldalinak mondott ellenzékből, hanem az EU öntelt, fölfuvalkodott korifeusaiból is. Mert halálosan komolyan mond abszurditásokat, amiről ő maga tudja micsodák, és a „megcélzottan” véresen habzó tiltakozásukon magában nevet. Kicsoda? Hát Orbán Viktor.

 • Bayer Zsolt: Allah akbar!

  A hírek szerint az egyik megtaposta a másik Koránját. Erre föl vagy száz igaz iszlámhitű kiözönlött a közeli utcára, és randalírozni kezdett.

 • Nyomokban buzilobbit és liberalizmust tartalmazhat

  A liberális sajtó teli vigyorral adta hírül, hogy beszivárványosodtak a multicégek, akik mind támogatják a melegházasságot. Ezúton gratulálunk, hogy sikerült a világ egyik legégetőbb problémája mögé felzárkózni. Persze ugyanezért Amerikának is gratulálunk.

 • Önmaga árnyéka a KKK

  A letűnt idők rettegett rasszista szervezete ma állami engedélyhez folyamodik, hogy békés tüntetést tarthasson a konföderációs zászló mellett. Az egykor hatmillió tagot számláló Ku-Klux-Klan 100-200 fős demonstrációra készül Dél-Karolinában.