Ma 2017 április 27. Zita napja van. Holnap Valéria napja lesz.

augusztus 2013

 • Anno - Interjú Böjte Csaba testvérrel

  Nagyon sok mindent lehetne erről mondani, kezdeném azzal, hogy ’89 előtt Romániában kommunizmus volt. Láttam, hogy nagyon-nagyon sok baj van. Amikor az ember a nehézségeket látja, három dolog között választhat. Az egyik az, hogy fogja magát és összecsomagol, elmegy.

 • Bajnai-Mesterházy vitát!

  Nyár van. Ilyenkor a kabócák is ernyedtebben ciceregnek és a Tutiblog is megengedi magának, hogy egyhetes késéssel hozzon még egy posztot a NAGY TALÁLKOZÁSRÓL. Ha már Piréz testvér ilyen jó mémöt csinált hozzá.

 • Ezt nézhetjük a héten - Heti mozibemutatók - 2013/31. hét

  Folytatódik az uborkaszezon a mozikban. A forróság talán enyhül, de a könnyed nyári tömegszórakoztató termékek áradata nem csökken. A héten a Hupikék törpikék 2 feltehetőleg elviszi a pálmát az összes többi kihívó elől. Pedig újabb vámpírtörténet és Mark Wahlberg is szerepel az újdonságok között. Filmjéhez tragikus magyar események szolgálnak alapul.

 • Antidogma - Fatális szinergia I. rész

  Napjainkban három végzetes erő munkálkodik mindenki szeme láttára és tudtával: a kapitalizmus, a globalizmus és a cionizmus. A rendszer kétségtelen zsenialitását bizonyítja azonban, hogy részben palástolni tudja a kártékonyságukat.

 • Török Gábor elemez - Magas labda

  Nem kell Orbán Viktor feltétlen hívének lenni ahhoz, hogy lássuk: a miniszterelnök kivételes politikai tehetséggel rendelkezik. Lassan két és fél évtizede követhetjük figyelemmel pályáját, és bármit gondolunk is róla, céljairól és eredményeiről, ennek a korszaknak ő a legmeghatározóbb magyar politikusa.

 • D. Tóth Kriszta - Ajándék

  Elment, és nem nézett vissza. A busz ablakából még integetett, de már láttam, hogy fél szemét a mellette ülő barátnőin tartja. Az utazás előtt vágta a centit és egyáltalán nem aggódott. „Minden rendben lesz, mama” – nyugtatott rendszeresen, „nagyon jól elleszek nélkületek”. És ezzel bevitte a halálos jobbhorgot.