Ma 2017 április 27. Zita napja van. Holnap Valéria napja lesz.

június 2013

 • D.Tóth Kriszta - Emberek a fotelban

  Kész, vége. „Nem keresik tovább Erőss Zsoltot és Kiss Pétert” – olvasom ma délelőtt az Indexen. A hős meghalt, a legenda megszületett. Erőss Zsolt beteljesítette a végzetét. Oda jutott, ahová a róla szóló könyv predesztinálta: a Himalájánál magasabbra. Eddig a közhelyek.

 • Tűzfal

  Kellemes, lágy szellő mozgatta a fák lombjait. A tisztáson, az erdő felől különféle madarak éneke hallatszott és az andalító levendulabokrok illata pazar módon egészítette ki a friss, gyorsfolyású patak mohás, üde illatát.

 • Bayer Zsolt: Amit tudunk

  Eddig a következőket tudjuk: él a föld nevű bolygón egy Szabó Bálint nevű egyed. Ez biztos. Szabó Bálint a Magyar Szocialista Párt nevű konglomerátumban kezdte ténykedését. E ténykedés során előbb megpróbált egy nagy csomó fiktív tagot beléptetni a pártba, hogy imigyen átvegye a Vas megyei pártalapszervezet feletti hatalmat.

 • Vasárnapi Újság - Pápai Páriz Ferencz

  A kitünő jóságu forrásokban és üdvös hatásu gyógyvizekben, sóban, sokféle természetszépségben, aranyban, s az aranynál is drágább jó honfiakban, egyaránt gazdag kedves testvérhaza, a bérczes Erdély nagy fiai közől hadd mutassuk be e lapok hasábjain arczképét és életrajzát {..} - írja a Vasárnapi Újság 1860.évi, 52.száma.

 • Hazai pálya - 2012-2013 - NB I. 30. forduló

  Vége a 2012-2013-as labdarúgó bajnokságnak. Már korábban eldőlt, hogy a Győr bajnokságot ünepelhet, a Videotoné pedig az ezüstérem. Az utolsó fordulóra mindössze a bronzérem győztese és a kieső csapat neve maradt mindössze nyitott kérdésnek. Az előbbit a Honvéd tudta megszerezni, míg a Siófok búcsúzni kényszerült az élvonaltól.