Ma 2017 május 28. Emil, Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.

június 2012

 • Bogár László: Illúziók kora

  A magyar társadalom egyik legsúlyosabb problémáját jelenti, hogy a „rendszerváltás” máig is feltáratlan kataklizmái közepette „eltűnt” legalább másfél millió munkahely, és ezt lényegében máig sem sikerült pótolni.

 • Élesített aknák

  Bajnai Gordon a mindenkori magyar kormány munkáját kívánja jobbítani, szavai szerint "a közjóra törekvő haladó és szakszerű kormányzást támogatja", és valószínűleg a minap is ebben az értelemben szidalmazta a polgári kabinetet külföldi befektetők előtt.

 • Bayer Zsolt: A nyilasokról

  Somogyi Zoltán politikai elemző így ír: „A Magyar Országgyűlés pénzén, illegálisan Romániába csempészik egy nyilasként ismert, íróként nem jegyzett rasszista hamvait.”

 • Mi lett volna, ha….?

  Tudom, komoly ember nem kérdez ilyet, mert a valóság nem feltételes módban működik, de aki az igazat keresi, nem csak a valódit, az azt is tudja, hogy az igazság egy jelentős része az erre a kérdésre adható válaszban búvik meg, így aki az igazságra kíváncsi, annak minden sznob előírás ellenére is fel kell tenni a kérdést.

 • Bayer Zsolt: Ítéletek

  Tavaly márciusban az akkor 23 éves Varga Mihály, pitvarosi illetőségű lakos bement a magyarbánhegyesi kocsmába. Vele volt egy barátja is – már ha ezeknél a véglényeknél helyénvaló az ilyen fogalmak használata. Ittak. A kocsmáros, B. Lajos egy időre hátrament a raktárba.

 • Vasárnapi Újság - Galanthai herczeg Esterházy Pál

  Rendelt a gyarló észszel megközelithetlen isteni bölcseség összes emberi nemünk, egyes nemzetek, családok, sőt egyének életében nevezetes napokat, mellyek visszafordultával, hajlandó minden ember ollyan ünnepélyes hangulatra, hogy ne a köznapi, hanem a nevezetes eseményeket, személyeket keresse lelki szemeivel multban és jövőben{...} - írja a Vasárnapi Újság 1857. évi 1. száma.

 • Isaac Ely szabósága

  Isaac Ely harmadikgenerációs textilkereskedőként kiváló érzékre tett szert az ultraluxus és a személyre szabott viseleteket, s ezen keresztül a stílusdiktálást illetően.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (588) Politika (1555) Sport (720) Életmód (1) Kultúra (1) Tv fotel (65) Szépségápolás (16) Jobbegyenes (1058) Emberi kapcsolatok (37) Heti lámpás (129) Irodalmi kávéház (378) Autómánia (62) Nagyvilág (1444) Rejtőzködő magyarország (171) Vetítő (37) Magyar millenium (1216) Mondom a magamét (1652) Alámerült atlantiszom (143) Flag gondolja (31) Mozi világ (451) Egészség (50) Mozaik (484) Tereb (122) Világ história (901) Gasztronómia (536)
free speech
mti