Ma 2017 április 27. Zita napja van. Holnap Valéria napja lesz.

október 2010

 • Fűvel-fával

  A liberálhedonizmus lelketlen világával kapcsolatban nem mindennapi felmérés látott napvilágot a minap az egyik agymosáspárti újságocskában. Az ingyen osztogatott utcai sajtótermék, mely a globalizmus szolgálatában nemegyszer megcsillantotta már kisemberekkel kapcsolatos gondolatidomítási képességeit, most azt vette górcső alá, hogy miképp befolyásolta az általuk is terjesztett 20 évnyi fenenagy szabadosság a magyar népesség intim szokásait.

 • A globalizált üdítő

  Paprika Fesztiválon (ilyen is van) voltunk Szegeden. Mert a paprika igazi Hungarikum. Igaz, jó Mátyás királyunk még nem ismerhette a magyar nép oly kedves eledelét a paprikás krumplit, azon egyszerű oknál fogva, hogy akkoriban a paprika és a krumpli is csak Amerikában volt fellelhető.

 • Rekviem az Astiért, ahol a pincérek is daloltak

  Mindenkinek vannak kedvenc éttermei itthon és külföldön, ahová – ha teheti – vissza-visszalátogat. Hogy miért váltak kedvencekké, erre sokféle magyarázat van, de akadt egy közülük, amelynek nem volt párja, mert abban az étteremben világhírű énekesek daloltak, miközben a vendégek a finom olasz ételeket fogyasztották. De énekeltek az alkalmazottak és sokszor a vendégek is.

 • A szentendrei plébániatemplom

  Magyar Nemzet szombati magazinjának egyik legérdekesebb sorozatát közöljük le folytatásokban, melyben a remek Ludwig Emil megmutatja nekünk a rejtőzködő Magyarország eldugott kincseit, melyek mellett sokszor figyelmetlenül elhaladunk a mindennapi rohanó életünk során. Vigyázzunk ezekre a páratlan kincsekre, hiszen ezek a kincsek alappillérei szeretett Hazánknak.

 • Kétezer alkalom

  Egy átlagos amerikai állampolgár élete során kb. kétezer alkalommal étkezik gyorsétteremben. Finomabbnál finomabb ételeket, csak úgy kicsattan az egészségtől, hiszen sok salátát is ehet...

 • Kritika - Resident Evil – A kaptár

  Ennél már csak jobb lehet – gondolhatnám. Szeptembert régen kezdtem ennyire rossz filmmel, de legalább túl vagyok rajta. Nektek is van lehetőségetek megnézni a Kaptár folytatását, de inkább ne tegyétek, van ezer jobb dolog ennél. A véleményünket azért olvassátok el.

 • Mesebeli Afrika - Merre tovább csádi lázadók?

  Szudán és Csád viszonya az elmúlt hónapokban látványos javuláson ment keresztül és ennek már most van pár érezhető eredménye van, a két ország civil lakossága számára a legfontosabb mindenképpen az, hogy a két kormány visszalépett (ha nem is teljesen, de most már nem olyan látványos a segítség) {...}