Ma 2017 április 28. Valéria napja van. Holnap Péter napja lesz.

szeptember 2010

 • Nabukodonozor, Babilon, deportálás, kemence

  Elképzelte már a virtuális betűhalmazaim olvasása iránt fogékony kedves olvasó, hogy mi lenne a harci helyzet abban az esetben, ha jelenkorunk körülményeit és társadalmát az ókorra leképeznénk? Vajon ki lett volna a kozmopolita közel-keleti körök jajongásának elsőszámú alanya akkor, amikor Hitlernek még az ük-ükapái sem éltek?

 • Szerintem - Csizmadia Csaba Fradi naplója 1.rész

  Az első négy fordulóban mutatott játék alapján bátran ki merem jelenteni, hogy ez egy más csapat, mint a tavalyi. Ez a csapat egy játékos csapat. Próbálja járatni a labdát és szerintem ez a stílus közelebb áll a szurkolókhoz, mit az ívelgetős játék.

 • Bayer Zsolt: Nem!

  Igen, sok írás jelent meg Magyarországról és az Orbán-kormányról, s ezek mind-mind az IMF álláspontját visszhangozták. Ezzel váltak hivatkozási alappá idehaza a szocialista és liberális ellenzék köreiben, akik valamilyen oknál fogva szintúgy kizárólag az IMF álláspontját képesek magukévá tenni.  

 • Szerintem - Csizmadia Csaba Fradi naplója 2.rész

  A mérkőzés előtt arról beszéltünk, hogy jó volna azt a gyors, rövidpasszos, játékot játszani a Györ elleni rangadón is,mint tettük azt a Videoton ellen az első félidőben, most megmutattuk, hogy át lehet menteni ezt a jászó focit a második játékrészre is.

 • Elveszni látszik Irak történelme

  Ahogy a világ közvéleménye egyre inkább az amerikai csapatok Irakból való kivonulására koncentrál, a szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy a civilizációk bölcsőjének tartott terület legértékesebb műkincsei továbbra is veszélyben vannak.