Ma 2017 április 26. Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.

május 2010

 • Mélység

  Móser Zoltán fantasztikus cikksorozata a régmúlt idők, az elfelejtett Magyarország kincseit mutatja meg nekünk ebben a párját ritkító sorozatban, mely a Magyar Nemzet hétvégi magazinjának volt elengedhetetlen tartozéka. Utazzon velünk, ismerjük meg együtt Magyarországot.

 • „Kegyelmi idő” - az MVSZ nyílt levele a Fidesz elnöke részére

  Kérem, fogadja elismerésemet a Fidesz páratlan arányú választási sikeréért! Igaz, hogy eddigi megszólalásaiban elhárította a jókívánságok özönét, és a tüneményes választási eredményt Magyarország és a magyar emberek sikerének tudta be. Ám nekünk kendőzetlenül ki kell mondanunk, hogy ez a siker a Fidesz sikere, és azon belül is kiemelten az Öné.

 • Ez történt Hollywoodban...XLII.

  Kivételesen nem árulom el, hogy mit láthattok. Remélem így is lesztek annyira bátrak, hogy elolvassátok a bejegyzést. Mit ígérhetek? Nos, semmit. Csak jobbnál jobb filmeket, melyeknek előzetesét, poszterét vagy akár bizonyos jeleneteit is megnézhetitek.

 • A baloldali majális diszkrét bája

  Május elsején az elfogulatlan kereskedelmi tv csak a szocialista majálisról tudósított. Ahol a vezető hír a budapesti szocialista majális volt. Horváth Csaba a szocialisták helyi vörös csillaga két hatalmas bejelentést tett: 

 • Mozifanatikusok éjszakája – 2010

  Rajongunk a filmekért, rajongunk a moziért, így nem volt kérdés, hogy ezen a rendezvényen is ott leszünk. Köszönjük a Palace-nak, hogy idén, április 23-án engedte, hogy szórakozzunk kicsit. Ha elolvassátok a cikkünket, megtudhatjátok, hogy milyen élményekkel is gazdagodtunk.

 • Nincs nyoma Noénak az Araráton

  Napok óta Noé állítólagos bárkájának felfedezésétől hangos a világsajtó: a bibliai kutatócsoportnak azonban nem hisznek a történészek. Összeállításunkban az ősi csodahajó kutatásának történetét, és az ezzel kapcsolatos botrányokat gyűjtöttük össze, Josephus Flaviustól egy kínai-török csoportig.

 • Az örvényesi temetőkápolna

  Magyar Nemzet szombati magazinjának egyik legérdekesebb sorozatát közöljük le folytatásokban, melyben a remek Ludwig Emil megmutatja nekünk a rejtőzködő Magyarország eldugott kincseit, melyek mellett sokszor figyelmetlenül elhaladunk a mindennapi rohanó életünk során. Vigyázzunk ezekre a páratlan kincsekre, hiszen ezek a kincsek alappillérei szeretett Hazánknak.

 • Kritika – Iron Man 2

  Nyugodtan írhatom, a blockbuster szezon elkezdődött. Április végén, egy héttel az amerikai premier előtt, már láthatjuk is a legújabb Tony Stark Show-t. Az első rész nagyon sokunkat levett a lábunkról, olvassuk együtt, hogy a második rész ehhez képest, mit mutatott: