Ma 2017 április 28. Valéria napja van. Holnap Péter napja lesz.

szeptember 2009

 • Olasz foci - Összefoglaló Serie A. 2.forduló

  Nagy várakozások előzték meg a Serie A második fordulóját, melyben több izgalmas mérkőzést is rendeztek. Ezek közül presztízsét tekintve kiemelkedett a Milan-Inter és a Roma-Juventus összecsapás. 

 • Választójogot a gyermekeknek?

  Talán okosabban élnének vele, mint mi, felnőttek. Mert ha Magyarországon valami szeszélyből megválasztunk egy csapatot, négy évig semmi és senki nem képes őket kirobbantani a helyükről.

 • Szilánkok

  Azt mondták a gimiben, hogy fiam megbukott fizikából. Ám én láttam a füzetét, és tudom, hogy nem igaz, nem fizikából bukott meg, hanem a fizika elméletéből.

 • „A jobboldal képes az ország talpra állítására”

  A jobboldal képes arra, hogy a kormányváltás után a saját lábára állítsa Magyarországot a külföldi hitelekből és segélyekből való vegetálás helyett – ezt Orbán Viktor Fidesz-elnök mondta Sólyom László köztársasági elnöknek a kedd délelőtti találkozójukon.

 • Kritika – Hajsza a föld alatt

  Kezdjük az őszt egy ígéretesnek tűnő filmmel, amelyben John Travolta és Denzel Washington feszül egymásnak. Ha tovább olvastok, megtudhatjátok véleményünket Tony Scott új filmjéről.

 • Most vagy soha!

  Nem véletlenül adtuk ezt a címet a magyar labdarúgó válogatott svédek és portugálok elleni két hazai világbajnoki selejtezője előtti első felvezetésünknek. Nagyon régen nem kínálkozott ugyanis ekkora esély arra, hogy a sportvilág egyik legnagyobb seregszemléjét ne csak semleges nézőként szemléljük.