Ma 2017 április 28. Valéria napja van. Holnap Péter napja lesz.

augusztus 2009

 • Nincs pénz, nincs foci

  A Vasas pályára kilátogató hazai szurkolókat elsősorban az állítólagos befektető körüli herce-hurca foglalkoztatta.Sokan úgy vélték, hogy a hetek óta húzódó ügylet kihat a játékosok teljesítményére is. Igazuk lett.

 • A buzsáki Fehér Mária-kápolna

  Magyar Nemzet szombati magazinjának egyik legérdekesebb sorozatát közöljük le folytatásokban, melyben a remek Ludwig Emil megmutatja nekünk a rejtőzködő Magyarország eldugott kincseit, melyek mellett sokszor figyelmetlenül elhaladunk a mindennapi rohanó életünk során. Vigyázzunk ezekre a páratlan kincsekre, hiszen ezek a kincsek alappillérei szeretett Hazánknak.

 • Egy lány a hetedikből

  A közhely szerint minden sikeres férfi mögött van egy erős nő. Kik azok, akik Barack Obama július eleji moszkvai látogatásán az amerikai és az orosz elnök mögött álltak? 

 • Vége az eredetmítosznak?

  Több mint négy évtizede új irányt szabott a Németországban folyó politikai küzdelmeknek egy halálos lövés. Egy most nyilvánosságra került Stasi-dosszié pedig alapjaiban változtatja meg az utókor vélekedését arról a rendőrről, aki akkor a ravaszt meghúzta. 

 • Ez történt Hollywoodban…XIV.

  Héten már találkoztunk egyszer, akkor a Comic Con történéseit mutattuk meg nektek, most folytatjuk ezt, illetve jön Sherlock Holmes csaja is, valamint két kép a készülő Prince of Persia-ból. A végén pedig lesz egy bemutató a Ninja Assassin-ből. Mondanom sem kell, érdemes tovább olvasni…

 • Mit tudunk az Európai Unióról? 11. rész

  Tájékoztatás/ismeret hiányból fakad az EU-szkepticizmus? A magyar lakosságnak vajon hány %-a tudja a közösség történetét, létezésének okait? Alapszabadságjogok, konvergencia kritériumok. Biztos, hogy mindenki ismeri ezeket a kifejezéseket? Globalizáció? Kihívások…

 • Három év „tisztítótűz” után Fradi parádé

  Hosszú idő után ismét élvonalbeli mérkőzést játszottak az Üllői úti stadionban. Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy a Fradi hiányában az NBI annyit ér, mint egy gulyásleves marhahús nélkül.

 • Kitekintő - A tőke rejtélye

  Clinton és Bush amerikai elnökök a világ leginnovatívabb és legfontosabb emberének nevezték a perui Szabadság és Demokrácia Intézet vezetőjét. Miért és mit tanulhatunk tőle?

 • Ami van – ami volt

  Móser Zoltán fantasztikus cikksorozata a régmúlt idők, az elfelejtett Magyarország kincseit mutatja meg nekünk ebben a párját ritkító sorozatban, mely a Magyar Nemzet hétvégi magazinjának volt elengedhetetlen tartozéka. Utazzon velünk, ismerjük meg együtt Magyarországot