Ma 2018 április 25. Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Völner Pál: a civiltörvényt azok kritizálják, akik félnek, hogy kiderül az igazság

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Azon civil szervezetek kritizálják az új törvényt, amelyek nem az ország érdekeit tartják szem előtt – mondta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára az MTI-nek.

Völner Pál szerint valószínű, hogy ezen szervezetek is látják, ha a törvényt elfogadják, és ezentúl fel kell tüntetniük, hogy mennyi pénzt kapnak külföldről, akkor kiderülhet, hogy Soros György támogatja őket.

Az is szembetűnővé válhat, hogy ezen szervezetek a migránsok betelepítése és a határok megnyitása mellett állnak ki – tette hozzá. Emlékeztetett, hogy szerdán zajlott a parlamentben a civil szervezeteket érintő törvény vitája, amelyben az ellenzéki pártok szerinte valótlanságokat állítottak.

Hangsúlyozta, Magyarországon összesen mintegy 62 ezer civil szervezet van,és körülbelül a 20 százalékuknak van az új törvényben meghatározott mértékű bevétele, ezek közül pedig nyilvánvalóan csak kevesebbnek külföldi forrásból. Mint mondta, ez is jól mutatja, hogy nem a tervezett módosítással van a probléma, hiszen csak a migrációpártiak bírálják a törvényt, a túlnyomó többségnek semmiféle ellenvetése sincs.

MTI

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (1254) Vetítő (37) Életmód (1) Gasztronómia (538) Belföld (2) Irodalmi kávéház (420) Tereb (125) Kultúra (3) Gazdaság (588) Egészség (50) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1249) Flag gondolja (31) Sport (726) Heti lámpás (159) Rejtőzködő magyarország (170) Mondom a magamét (2489) Politika (1570)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>