Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
ebade89aeaf9a1c5ddeeaa3c895508e1.jpg

Szerintem - Csizmadia Csaba Fradi naplója 8.rész

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A heti felkészülésünket nagy mértékben segítette a szerdai Liga kupa mérkőzés az Újpest otthonában, főként a csapat hangulatának tett nagyon jót az ősi rivális elleni idegenbeli diadal.

Hétfőn könnyített edzés volt azoknak aki végigjátszották a vasárnapi bajnoki találkozót, majd kedden visszatért minden a megszokott kerékvágásba és normális edzésmunkát végeztünk. Ekkor mondta Craig, hogy játszanom kell a Liga kupa mérkőzésen, mert a spanyolok el voltak tiltva és az Attilának (Dragóner Attila a szerk.) gond volt a térdével, ki is hagyott két napot. Így kerültem be a csapatba.

 
Csizi fotóinak forrása - 100% Fradi sportmagazin

Én nagyon örültem a lehetőségnek, hiszen az Újpest ellen mindig jó játszani. Mégha csak Liga kupa mérkőzés is, mindig megvan az a speciális, felfokozott hangulata a két örök rivális mérkőzésének. A mérkőzésről annyit tudnék elmondani, hogy az első félidőben gyengén játszottunk, védekezésben elég távol voltunk egymástól, ezért is volt két nagy helyzete a liláknak, amit szerncsére nem értékesítettek.


 

Megbeszéltük a félidőbe, hogy mit kell majd csinálnunk, hogy a játék képét a mi javunkra fordítsuk, s így is lett, szerintem jól játszottunk. Három nagy helyzetet is ki tudtunk alakítani és egyet sikerült belőnie a Tóth Bencének. Megérdemeltük a győzelmet az Újpest otthonában, s a Szusza Ferenc Stadionban győzni, mindig hatalmas élmény nekünk játékosoknak is és természetesen a szurkolóinknak is. A szombati Kaposvár elleni mérkőzésről annyit, hogy most már győznünk kell, hiszen az első fordulóban tudtunk mindössze hazai pályán győzedelmeskedni és ez nem tartható állapot!

Hajrá Fradi!

Csizmadia Csaba

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Kultúra (7) Nézőpont (1) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Politika (1582) Gasztronómia (539) Életmód (1) Heti lámpás (312) Mozi világ (440) Mozaik (83) Sport (729) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7546) Gazdaság (705) Belföld (10) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Jobbegyenes (2788) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>