Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
1c2055c89bbeb8ab3abc5a2ab3190fdf.jpg

Szerintem - Csizmadia Csaba Fradi naplója 1.rész

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az első négy fordulóban mutatott játék alapján bátran ki merem jelenteni, hogy ez egy más csapat, mint a tavalyi. Ez a csapat egy játékos csapat. Próbálja járatni a labdát és szerintem ez a stílus közelebb áll a szurkolókhoz, mit az ívelgetős játék.

Hátulról építkezve próbáljuk játékosan kihozni a labdát, nem előre ívelve, hanem pontos passzokkal. Mindenképpen pozitív előrelépést tapasztalok az eddigi mérkőzések tükrében. Úgy gondolom a csapat bebizonyította, hogy van tartása és egységes, mert a csapategység az egyik legfontosabb, ha nagy célokat tűzünk ki magunk elé.


Mindezek mellett fegyelmezettek vagyunk és ez már fél siker, s ha ez párosul a szép játékkal is, mint az elmúlt fordulóban a Videoton ellen az első játékrészben, akkor nem lehet probléma és mindenképpen az elsők között lehet a csapat. Nagyon kiegyensúlyozott eddig a bajnokság, hiszen azt tapasztaljuk, hogy minden előfordulhat, bárki megverhet bárkit. Úgy gondolom, hogyha megyünk tovább ezen az úton, akkor lehet egy szép eredmény a végelszámolásnál, bár erről még nagyon korai beszélni, így a bajnokság elején.

         

Ma remélhetőleg egy nagyon jó hangulatú rangadót fogunk játszani a Győr ellen. Bár az idő nem a legszebb, de bízom benne, hogy nem fog esni az eső, és az időjárás nem riasztja majd el a szurkolókat az esi mérkőzéstől.
Nagyszerű kezdeményezésnek tartom a Klub részéről, hogy ingyennes a mai mérkőzés, hiszen így még többen kilátogathatnak a stadionba, és ismét tapasztalhatjuk, hogy a szurkolók segítségével, olyan, mintha többen lennénk a pályán, és ezt reményeim szerint ki is tudjuk majd használni. Nagyon motiváltnak látom a csapatot, hiszen nagyon fontos három pont lenne a számunkra a mai, mert így felzárkozhatnánk, beérnénk az élen állókat.


Hajrá Fradi!


Csizmadia Csaba

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (310) Nézőpont (1) Mozaik (83) Tereb (146) Szépségápolás (15) Politika (1582) Belföld (10) Gasztronómia (539) Gazdaság (702) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Mondom a magamét (7501) Nagyvilág (1309) Sport (729) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Autómánia (61) Egészség (50) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2778) Történelem (17) Mozi világ (440) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>