Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
bf6741a9e2f6a335ac96875d36602753.jpg

Willkommen ideggáz!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Most mondhatnánk, hogy “ugye megmondtuk” és ezt nagy örömmel dalolnánk el kánonban Komáromy Gergőnek aki valószínűleg még mindig önmaga hatása alatt van a sopntán Live Aidtől, amit letolt a keletinél a migszolgosokkal, de a helyzet az, hogy megmondtuk.

Fél éve pofázzuk, az ISIS éppen omlik össze saját pszichopátiája súlya alatt és a szervezett migráns-hullámot használja fel arra, hogy papírok és ellenőrzés híján Európába szivárogjon, hogy a sivatag helyett immár a Vén Kontinens kedélyeit és biztonságérzetét borzolhassa. Elszórtan eddig is néha megbirizgálta a mainstream média ingerküszöbét, hogy a németek lekapcsoltak pár elég durva arcot, és már a hvg-index agymosoda érdeklődésére is számot tarthatott a Röszkénél buzdító útlevél-kereskedő, szalafista prédikátor.

A legújabb hírek szerint, amiről megint csak nem a konteó blogok, hanem a dailystar és ]]>az express újságok számoltak be]]>, az ISIS ideggázt csempész magát migránsnak álcázó ügynökei révén az európai terrorista sejtekhez. A lapok értesülése szerint a színtelen szagtalan, ám perceken belül halálos sarin gázhoz jutottak hozzá a sivatagi Gyilkos Elmék, és azt tervezik, hogy az öngyilkos merénylők ilyenekkel szórják meg a londoni vagy berlini metrót csúcsidőben.

A brit lapok egy magas rangú szír katona információira, szó szerint Ahmed Gaddaf al-Dam tábornokra hivatkoznak. A tábornok szerint a terrorszervezet hosszú távú céljai közé tartozik az is, hogy lehetetlenné tegyék az olaj Európába áramlását a szuezi csatornán keresztül, és ezzel a kritikus 130 dollár hordonkénti ár fölé kényszerítve az olaj árát, ami beomlaszthatja az európai-térség gazdaságait és egyfajta “forradalmi tavaszt” idézhet elő Európa országaiban

Ezzel párhuzamosan – természetesen – egy Izrael elleni inváziót is előkészítenek, fő tevékenységi területüket Palesztinába helyezve át Szíriából, ahol – még ha meg is tisztítjuk a híreket az orosz propagandától – éppen jól elverik a seggüket.

A Daily Mail Online kérdésére válaszolva: a migránsválság a nyitány. Ami utána következik, az meg egy globális katasztrófa felé fog elvezetni. A tábornok sürgette a nyugati államokat az Oroszországgal való mihamarabbi kiegyezésre, és a szíriai helyzet rendezése után az ISIS globális háborús terveinek mihamarabbi és radikális megakadályozására.

www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Mozaik (83) Tv fotel (65) Történelem (17) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Egészség (50) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Sport (729) Belföld (10) Gazdaság (702) Tereb (146) Vetítő (30) Jobbegyenes (2778) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Politika (1582) Heti lámpás (310) Nagyvilág (1309) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Mondom a magamét (7501) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>