Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
2ehs-gyurcsany-mm-2012.jpg

„Végighazudtunk újabb egy évet…”

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Tíz év elteltével még mindig „évértékelhet” a Hazugságrém – még közönsége is csődül. Az oligarchia csőcseléke bámulja tátott szájjal.

Az európai demokrácia szégyene… Egy szélsőséges figura saját polgárait lövette, vasrúddal verette, és a politikai bűncselekmény után tíz évvel még mindig „évértékelőt” tart... Az Európai Unió polgárai akkor demokratikus jogaikat akarták gyakorolni.
 
És ismeretlen kékruhás martalócok uszultak rájuk.
 
Fejmagasságban gumitölténnyel lőttek bele a bejelentetten, abszolút törvényesen demonstráló tömegbe. Ezek az áldozatok demokratikus jogaikat akarták gyakorolni. Tiltakoztak a hazugságpolitika ellen. Maga a kormányfő ismerte be ugyanis.
 
„Végighazudtuk az elmúlt másfél-két évet.”
 
Azaz a demokráciában az vezette félre a demokratákat, akinek alkotmányos kötelessége lett volna a törvények betartatása másokkal is. Ő sértette meg durván az alkotmányt azzal, hogy elrejtette a közérdekű adatokat a polgárok elől.
 
És azok helyett hamis adatokat hazudott.
 
Ezzel elárulta a köztársaságot. Egy köztársaság polgári tömege ugyanis elsőként várja el a végrehajtó hatalmat gyakorló politikustól – még ha az az elődje szerint „puccsistaként” jutott is hatalomra -, hogy igazat mondjon a választópolgároknak.
 
„Tudtuk, hogy amit mondunk, az nem igaz.”
 
Ezekkel a szavakkal ismerte be a Hazugságrém, hogy folyamatosan hazudott a köztársaságnak. Így a köztársaság árulója lett. A köztársaság árulójának egy percre sem lett volna szabad állami hivatalban maradnia. A köztársaság árulóját felelősségre kellett volna vonni.
 
A köztársaság árulója azonban az árulás után hatalomban maradt.
 
A köztársaság árulója annyira ragaszkodott a hatalomhoz, hogy erőszakkal verte le a demokratikus tiltakozást. Fejmagasságban tömegbe lövetett, a gumitöltények több demokratának maradandó sérülést okoztak – tőlük mind máig nem kért bocsánatot.
 
A köztársaság árulója vasrúddal verette meg a köztársaság tagjait.
 
Megkötöztette, betonudvaron térdepeltette őket hátrabilincselt kézzel éjszaka órákon át. Pusztán azért, mert alapvető emberi jogaikat akarták gyakorolni egy európai uniós tagállamban. Kávéházakból rángattak ki békésen szórakozókat – s vertek meg.
 
Majd az igazságszolgáltatást is megbecstelenítették.
 
Tinglitangli „bírókkal” elítéltettek ártatlan fiatalokat. Olyan gyerekeket, akik kíváncsiságból mentek le az utcára – őket zárták hónapokra alvilági vezéregyinségekkel egy cellába. Megfosztották őket szabadságuktól – és elriasztották őket a magyar államtól.
 
Terrort alkalmaztak – állami terrort.
 
Utána ki is tüntették a tömegbe lövető, viperával polgárokat verető „parancsnokokat”. Megüzenték a társadalomnak, hogy aki nem hajbókol a Hazugságrémnek, az gumitöltényre, viperaütlegre számíthat. És be is zárhatják ártatlanul a vérbírók révén.
 
Tíz éve zajlott le a fővárosban a Polgárverés.
 
És tíz elteltével még mindig „évértékelhet” a Hazugságrém – még közönsége is csődül. Az oligarchia csőcseléke bámulja tátott szájjal azt, akik végighazudott másfél-két évet, tudta, hogy amit mond, az nem igaz. Majd tömegbe lövetett.
 
Ez az európai demokrácia bukása.
 
A salak nem maradhat ilyen sokáig felszínen egy közepes minőségű demokráciában sem.  Valamit elrontottunk a demokratikus gyakorlatban. Tömegbe lövető szélsőséges ugyanis nem maradhat még ripacs sem egy európai demokráciában.
 
Ki kell ragadnunk a kátyúból a rendszerváltoztatást.

Kovács G. Tibor - ]]>www.gondola.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Mozaik (83) Egészség (50) Tereb (146) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Belföld (10) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7501) Történelem (17) Heti lámpás (310) Gazdaság (702) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Kultúra (6) Sport (729) Életmód (1) Jobbegyenes (2778) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>