Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
ca14a4ea63f1efae9ff6e10bea054b68.jpg

Nyomokban buzilobbit és liberalizmust tartalmazhat

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A liberális sajtó teli vigyorral adta hírül, hogy beszivárványosodtak a multicégek, akik mind támogatják a melegházasságot. Ezúton gratulálunk, hogy sikerült a világ egyik legégetőbb problémája mögé felzárkózni. Persze ugyanezért Amerikának is gratulálunk.

Csak az összehasonlítás végett Európa eközben a bevándorlás nevű álproblémával küzd.

Multicégek még soha ilyen egységben nem szólaltak meg a világ égető kérdéseiről. Nem küzdöttek közösen a hajléktalanokért, vagy az állatkísérletek ellen. Neadjisten a már a pápa által is erőltetett környezetvédelemért. A csóri Áder maga kalapozik a károsanyag-kibocsátás ellen, de a klímanyüszköléssel annyit sikerült csak elérni, hogy a Magyar Horgász Egylet, néhány civil szervezet meg a szigetszervezők csatlakoztak a kampányához. A multicégek PR-ülésein is nyilván előkerült, hogy figyu, ez az „élő bolygó” milyen pozitív üzenet már.

De a szakemberek gyorsan le is csapták azzal, hogy jobb is van: a melegházasság, egy szivárványos profilfotó nem kerül semmibe, nem kell miatta külön kukába dobni a cseresznyemagot meg a májkrémes konzerv dobozát.

Vajon mi lesz a következő, mondjuk a drogliberalizáció? Vagy a gyermek-eutanázia?

Persze könnyű ezt azzal elütni, hogy ha ilyen ostoba homofób vagy, akkor ne igyál kólát, ne hordjál Levi’s-t és ne kávézz a Starbuck’s-ban, te köcsög. Abba viszont nem könnyű belenyugodni, hogy az átlagember évek óta támogatta a melegházasságot öntudatlanul, miközben azt hitte, hogy csak egy szimpla kólát iszik. A kólamikulás ezek szerint nem véletlenül mosolygott annyira a reklámokon, évtizedek óta ezt sugallta az öreg, meleg, barna szemeivel.

Különös is lenne ezentúl ezek ilyen ideológiák mentén enni, öltözködni és élni. Jelen helyzetben azonban a multicégek egy merőben megosztó ideológiát választottak önreklámozásnak, tehát a melegpropaganda zászlóra tűzésével tulajdonképpen ők kezdték a provokációt, és nem a melegházasság ellenzői, vagy a szimpla, érdektelen fogyasztók.

Ha a CÖF helyében lennék, most azért indítanék menetet, hogy legyen kötelező a csomagoláson is feltüntetni, nagy szivárványos betűkkel, hogy ha ezt a terméket eszed, hordod, használod, akkor támogatod a melegházasságot. A hátoldalán meg az összetevőkben is szerepeltetni kelljen, hogy

nyomokban buzilobbit és liberalizmust tartalmaz.

Kétséges különben az is, ez az egész egyáltalán jó-e a melegeknek, vagy már megint helyettük gondolkodott valaki. Minden normális ember képes belátni, hogy két ember együttélésének lehet és kell jogi státust adni, már csak azért is, hogy közösen tervezhessenek, félretehessenek, esetleg gondoskodhassanak öregkorukról. Az együttélés jogi kereteinek megteremtése normális emberi igényekre válaszol. A melegházasság azonban lehetővé tenné az örökbefogadást, és leginkább ez veri ki a biztosítékot az ellenzőknél. A libnyaf értékrend ugyanis előbbre valónak tartja két felnőtt ember individualitását, mint az egy szem gyermek jogát arra, hogy a klasszikus, hagyományos és egyébként bevált családmodellben nőhessen fel.

Pedig ez elég meghatározó élmény. Ugyan melyik örökbefogadott válsztaná apjának Terry Blacket. Vagy a londoni polgijelöltet, aki jelenleg a barátjával, és a párjával nemrég szakító leszbikus béranyával él egy háztartásban.  Teljes képzavar, teljes szerepzavar. Én azt hiszem, hogy egy  meleg is a legjobbat akarná a gyereknek, és ilyen kuplerájnak nem tenné ki.

Ilyet csak egy exhibicionista fasz művel. Vagy aki a gyereket nem embernek, hanem egy hazavihető, cuki ölebnek tartja, akivel le lehet ugrani a kávézóba jófejkedni a többiek előtt, persze csak addig, amíg fel nem nő. Mert akkor már nem annyira aranyos, mint egy csivava.

De nem baj, mert addigra belga példára lesz gyermek-eutanázia…

]]>www.tutiblog.com]]> - Miért Rigó

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Történelem (17) Kultúra (6) Autómánia (61) Jobbegyenes (2778) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (310) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1309) Mozi világ (440) Gazdaság (702) Tereb (146) Vetítő (30) Mondom a magamét (7501) Egészség (50) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Politika (1582) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Belföld (10) Sport (729) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>