Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
264a0e5648e6f35aa33941b7e081e4ea.jpg

Gordont már tényleg üldözik!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Bajnai Gordon - a súgógépnél: Szigetvári "Gourmet" Viktor - felfedezte magának a 2014-es kampány legfontosabb eseményét: valakik állítólag törölték az Ő bejegyzését Orbán Viktor hivatalos Facebook oldaláról. Atomot a trolloknak!

A volt miniszterelnök úgy rezonál a közhangulatra, ahogy a harasztot megzörgeti a szél: állítólag beírt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr Facebook oldalára, de a gonosz rezsimszolgák kitörölték a bejegyzését. A hírre az Együtt 2014 főhadiszállásán pezsgőt bontottak, és Szigetvári Viktor stratégiai spindoctor mind a tíz ujját megnyalta örömében, majd miután kiélvezte az ínyenceknek járó falatokat, telekürtölte a ballib médiát a cenzúra hírével.
 
 
B. Gordon IMF-ügyi miniszter szerint "A volt miniszterelnök kommentárját Orbán Viktor oldaláról hamarosan törölték: a rezsim névadója láthatóan nem szeret a valóssággal szembesülni." Ezzel B. Gordon Hajdú-Bét károsult telibe trafálta a kommunikáció csimborasszóját, tuti, hogy az ölébe esik a 2/3-ad.
 
A Tutiblog Sherlock-szekciója nem hagyta annyiban ez a példátlan eset, és utánajártunk a dolgoknak. A Miniszterelnökségen dolgozó befolyásos államtitkár-helyettesektől úgy értesültünk, ürgebőrbe varrt trollok cenzúrázták ki szegény Gordont a Miniszterelnök Úr Facebook-oldaláról. A Hülye Járások Minisztériumát is megkerestük, ahonnan az alábbi szűkszavú közleményben tudatták velünk, amit tudnunk kell: "Nem történt törlés STOP hamarosan újranyitjuk a Lipótot STOP oda várjuk az exminiszterelnököket STOP". A Tutiblog éleslátását azonban nem hagyja elvakítani a sunyi és aljas kormányzati propaganda, és a valóság nyomába eredtünk: a CÖF-ös plakátokról ismert bohóc azt mondta el portálunknak, személyesen ő maga törölte ki Bajnai Gordon IMF-ügyi miniszter bejegyzését Orbán Viktor Miniszterelnök Úr Facebook-oldaláról.
 
A Tutiblog ezennel örömét fejezi ki amiatt, hogy felfedhette Önök előtt az évszázad csicskasztoriját, és képes volt leleplezni a gaz cenzorokat, akik kitörölték a jó Gordon megnyilvánulását a Miniszterelnök Úr Facebookjáról.
 
A bigott ellenzéki szavazóknak nem is kívánhatnánk mást, csak egy falat csicskalángost.
 
Jó étvágyat a baloldali menühöz!
 
 
PS. Mint az MTI-ből időközben kiderült, a valóság ennél sokkal egyszerűbb. Ha egy hozzászólást az olvasók közül sokan spamnek jelölnek a Facebookon, az Cukorhegyi rendszerében automatice spamnek minősíttetik. Ekkor a hozzászólás beszürkül, ahogyan a csatolt képen is látszik. Letörölni azonban nem törölt le senki semmit, csak az Együttnél megint torokra vették a brét. Nem először... 
 
Az pedig, hogy Gordi az olvasók jórésze szerint hétköznapi troll, nem okozott meglepetést. Reméljük, a bús képű, nagyreményű lovag a választási eredményt nagyobb visszafogottsággal és kevesebb kétkedéssel veszi majd tudomásul...
 
]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Belföld (10) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Egészség (50) Sport (729) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Életmód (1) Heti lámpás (312) Vetítő (30) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Kultúra (7) Mozaik (83) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2788) Mondom a magamét (7546) Történelem (18) Gazdaság (705) Szépségápolás (15) Flag gondolja (36) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>