Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
36a18a0913866aafbcf3e3faa348664d.jpg

Fővárosi Emberek! Kedves Tüntetőtársak! Teniszpartnereim!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Barátaim, családom, volt munkatársaim! Azért gyűltünk ma itt össze, mert a helyzet elkeserítő! Ez a rendszer nem hagyott nekünk más lehetőséget, minthogy sírjunk és toporzékoljunk!

Fővárosi Emberek! Teniszpartnereim!

Ezt a várost elborította a könny! Könnyeitektől keserű a reggeli kávé, könnyekkel mossák a lépcsőházakat, a könnyek sótartalma miatt nem fagy be a Városligeti tó! A könnyekbe kiskutyák fulladnak bele sétáltatás közben! A drogot liberalizálni kell! Idáig jutottunk!
 
 
Mégis azt mondom, menjetek, és sírjatok! Ne tartsátok vissza a könnyeiteket! Öntözzétek vele a fákat, záporozzon szemetekből a harmat egymásra és minden demokratikus emberre! Sírjatok, ahol csak lehet! Sírjatok rá a külföldiek útikönyvére, mondjátok el, hogy hazugság, hogy ez az egyik legélhetőbb város Európában! Mondjátok el, hogy a harminc évig patkányszarban rohadó Várbazárt, amit pár év alatt rendbetettek, HÁROMSZOR ADTÁK ÁT! Hát ilyen város ez! Hetek óta november van, és a Kormány nem tesz ellene semmit!

És Pesten még az oxigén is kevesebb, mint bárhol másutt az országban!
 
Budapest Népe!

A Kormány elhallgatja, de mi tudjuk, mert látjuk, hogy már a Duna vize is alacsonyabb, főleg a pesti oldalon! Menjetek hát a Dunapartra, és sírjatok ott is! Az új mercibusz ott tesz le a felújított Ferenciek terénél! Aki pedig az Árpádhídnál belesír a vízbe, az a megújult, zöldpályás 1-es villamossal leszáguldhat a Lágymányosiig és megnézheti csillogó könnyeit a folyóban! Jól emlékszünk, arról a vonalról van szó, ahová egyszer FÖLHAJTOTT EGY AUTÓ!
 
Fővárosi Demokraták!

Ti egy elátkozott városban éltek, ahol már a fákról is lehullnak a levelek! Az emberek félnek a sötétben! A drog legyen legális! A csillagokat sem látni évek óta, mert a hatalom sötét árnyékot vet rátok! Összeszorított foggal tűritek a rendőrállam szimbolikus szobrait a köztereken! Igen, Columbo-t! És kutyáját, Szimat Szörényt! Öntözzétek bár könnyeitekkel a Parlament lépcsőjét - mert nincs az a kordon, ami a bánatot megállíthatná - de kordon sincs évek óta!

Hát már kordont sem érdemeltek, elnyomottak!
 
Barátaim, marxista-leninista tankörtársaim!

Mi nem politikai céllal gyűltünk itt össze! Nem azért, mert kirúgtak minket az állami állásunkból, vagy nem támogatják az alapítványainkat! De jó, ha tudjuk, hogy Gyurcsány Ferenc sír! Most is! És Bajnai Gordon is sír! És éjjelenként felsírnak a csecsemők, sőt már nappal is! A drogot legalizálni kell! Kuncze Gábor pedig bajuszátültetésen esett át, mert könnyek helyett a szőrszálai potyogtak el!
 
Polgárelvtársak!

Fogjunk össze, és küldjünk könnyet Amerikába! Az Amerikai könnyszakértők majd a világ elé tárják, amit a könnyeitekből ki lehet olvasni! Horváth András könnyeiben 79% korrupciót mutattak ki! Küldjetek könnyet ti is Obamának! Mr. Goodfriend megbízott amerikai különkönnymegbízott, ha nem veszíti el, személyesen fogja postára adni!

És ne kíméljétek a kukákat sem! Rúgjatok bele a Kukákba, azt mondom! Rúgjátok a kukákat szét! Orbán Viktor nevet, mi meg sírunk! De ha eleget sírtunk, majd ő fog sírni, és mi nevetünk! Legalizálják a drogot! A kukákat pedig szét kell rúgni! Holnaptól üldöztetés lesz, de mi felkészültünk! Mire a könnyeink elpotyognak, hazatérünk!
 

A tüntetésnek ezennel vége! Menjetek a picsába!44!!444!

]]>www.tutiblog.com]]> - Szerző: Miért Rigó

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Történelem (18) Jobbegyenes (2788) Heti lámpás (312) Vetítő (30) Tereb (146) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7546) Sport (729) Mozi világ (440) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Életmód (1) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Belföld (10) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Gazdaság (705) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Kultúra (7) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>