Ma 2024 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
d9aa651e73c3ca3beb1c0894cda9ec35.jpg

Ali G elszegődött kanadai miniszterelnöknek

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Pikáns véleménye van a kanadai miniszterelnöknek az emberi jogokról és a terrorizmus természetrajzáról. Justin Trudeau szerint ugyanis a legnagyobb kockázatot az egyedülálló szír felnőtt férfiak jelentik.

A szíriai nők, gyermekek, családapák, no meg a meleg férfiak között nincsenek és nem is lehetnek terroristák. Klasszikusokat idézve: És ezt most így hogy?

Boris Vian

Justin Trudeau kvótaminiszterelnök egy kanadai tévének adott interjújában, kielégítve a közakaratot bejelentette, a jövőben korlátozni fogják a szír bevándorlók letelepedését, hisz azok egyrészt biztonsági kockázatot jelentenek;  másrészt túl nagy költséggel jár a befogadásuk. Ezek szerint ő még nem hallotta azt a nagyszerű jelszót, mely szerint „a ma menekültje a holnap szakembere”.

Hogy miként válogatnak majd közülük? Ha nem is ]]>liberális politikus szájából hallanánk]]>, el sem hinnénk. Trudeu szerint ugyanis mindenki jöhet, akinek családja van és természetesen jöhetnek a nők és a gyermekek. Legfőképpen beengedik azokat az egyedülálló férfiakat, akiket a másságuk miatt üldöznek.

Ha logikailag helyesen értelmezzük a kanadai miniszterelnök szavait, akkor a következőket vonhatjuk le belőle:

Vannak a szír menekültek között terroristák. Terrorista csak és kizárólag az egyedülálló, hetero hím lehet. A nők ezzel szemben nem fognak géppisztolyt, a családapák nem dobnak a jó kanadai állampolgár fejére kézigránátot, a melegek pedig nem robbantják fel magukat egy rockbuliban vagy focimeccsen.

Az ENSZ által megfogalmazott, a menekültekre vonatkozó emberi jogok vonatkoznak a szír gyermekekre, nőkre; a Szíriából érkező családapákra, illetve az LMBTQRSTVZXY férfiakra. De nem vonatkoznak az egyedülálló szír hetero hímekre!

A gyermekes szír családok, illetve az LMBTQRSTVZXY férfiak vésbé terhelik meg a szociális kasszát, mint az egyedülálló hetero hímek.

Bármelyik értelmezését is nézzük a kanadai miniszterelnök szavainak, meglehetősen furcsa érvek ezek a csukott kapura szárnyakkal! Némi iróniával elmondhatjuk, hogy Trudeau még a Sacha Baron Cohen által alakított Ali G.-nél őszintébb kiválasztási elvet hangoztatott a migránsok közötti különbségtételre. Utóbbi szerint csupán “a jó nők maradhatnak, a gedvák és a férfiak menjenek haza”.

Ami talán a legfontosabb, inkább tűnik a kanadai miniszterelnök paródiának, mint Ali G karaktere.

Most már csak azon lehet majd elgondolkodnia a kanadai hatóságnak, azoknak a hivatalnokoknak, akik a bevándorlók letelepedésével foglalatoskodnak, miként fogják majd egzakt módon kideríteni azt, hogy az az egyedülálló szíriai férfi, aki melegnek állítja magát, valóban az-e. Mert ebben az esetben nem elég megkérdezni, mi Szíria fővárosa, mint azok esetében, akik a távoli és vadregényes Bangladesből menekülnek az Iszlám Állam elől. Talán egy megnyugtató validálási folyamatot tudunk elképzelni, de azt meg inkább nem akarjuk…

Meg talán a kanadai menekültügyi hivatal dolgozói se ennyire „nyitottak”. A liberális kvótakormányuk ezt csak nem tette kötelezővé.

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Életmód (1) Gazdaság (702) Mondom a magamét (7501) Jobbegyenes (2778) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Mozi világ (440) Sport (729) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Politika (1582) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Heti lámpás (310) Flag gondolja (36) Történelem (17) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (10) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Tereb (146) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>