Ma 2024 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
buek2009.jpg

2009, a rabság éve

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Akárhogy is nézzük, 2009 a liberális rémuralom csúcsévének számított. Elherdált ezermilliárdok (multiajnározás, cigánypátyolgatás, metróépítés és végkielégítés címszóval loptak többek között), sárba tiport jogok (magyar jelképek és szervezetek üldözése), kilakoltatás és szegénység kísérte a vörösfasiszta veszedelem liberálisnak csúfolt intézkedéseit.

Karácsonykor például hosszú sorok kígyóztak az ingyenkonyhák előtt, holott a bokrosbutított birkasereg szerint idehaza kánaánszerű körülmények honolnak, s csak a fasiszta fantázia faramucisága riogat a kukából kajálás képének nem létező honi manifesztációjával. A rózsadombi rátartiak szerint bizony az idei esztendő a tejben-vajban fürdés aranykorát hozta, melyet a növekvő életszínvonal, s a csökkenő adók bizonyítanak hazudozásaik alapján. Ezen füllentéssel próbálkozó antigojiták néha már-már a mennyei királyság puttókkal színesített hangulatáról halandzsáznak hazánk kapcsán, ám mindig hozzáteszik, hogy a gonosznácista magyargárdisták elűzik ezt a karnyújtásnyira lévő idillt, így minden rosszért csakis ők lehetnek a felelősek. Ezt a bornírt baromságot persze szerencsére egyre kevesebben hiszik el... az igazság ugyanis teljesen más, a bajok okozóit bizony nem az Árpád-sávos hazaszerető tömegek, sokkal inkább a hanukázó haramiák között kell keresnünk!

"Nagy a jólét", avagy karácsonyi ebédosztás a pesti pestis egyik ingyenkonyháján

Magyarellenes pimaszságot kendőzetlenül leleplező tények kerültek napvilágra a minap a népet nyomorgató multicégek állami támogatásával kapcsolatban. Magyarországon, eme Albániává züllesztett gyarló gyarmaton a liberális ámokfutás és a hamukázó hazudozás már-már az eget verdesi, ám a ködösítésben kiváló, a népet konzumidiótának néző parlamenti propagátorok még mindig homályban tartják a teszkós trutymókon kitartott minimálbéres milliókat. Az Európai Bizottság - tehát nem a röcsögei Magyar Gárda zászlóalj - közlése értelmében kontinensünkön kicsiny hazánk költ a legtöbbet a multicégek állami dotációjára. A GDP 2,38%-át, tehát nem kevesebb, mint 682 milliárd forintot (!!!) adnak oda a magyarok pénzéből a népet nyomorúságba süllyesztő, rabszolgákkal robotoltató, multikulturális miliőt megteremtő idegen érdekcsoportoknak. Ki adott ehhez hozzájárulást önöknek, szélsőliberális gazemberek? Miféle többség hatalmazta fel a korcsosításban kiváló köröket erre a lelketlen lépésre? Miért nem a csődben lévő, műtéteket elhalasztó kórházak, az eladósodott magyar kisvállalkozók, vagy a bankbrancs által kilakoltatott, napi 10-12 órát gürcölő gójok kapnak segély címén pár milliárdot?

A rabságot deklaráló rangsorban második Málta mindössze GDP-je 2%-át költi a profitért rángó kipakapitalista konglomerátumok iránti alázat zsetonhegyekben kifejeződő kinyilvánítására. S miközben 682 milliárdot kiszórunk az ablakon, s minden második befektetett adóforint izraeli zsebekbe vándorol (az Ingatlanbróker.com kiváló cikke bizonyította be anno ezen tagadhatatlan tényt), a szélsőséges eszmék fasisztázó figurái az igazságot közhírré tevő orgánumokra ordítják ordas hazugságaik pinokkiói magasságokban szárnyaló szövegeit, s arról prédikálnak, hogy idehaza bizony nem támogatja a kormány egy fillérrel sem a szerintük mesés jövőt hozó multicégeket. Sajnos a retekklubita rétegek nagy része még mindig benyeli ezt a magyarellenes mainstream mesematinét, ám szerencsére egyre kevesebb a blikkbutított balek...

"Pénzt, vagy életet!" - fenyegeti népét a libsi a "piac nevében"

2009-ben háttérbe vonult Gyurcsány, a neoliberális élősködés, a tisztességtelen talmudi mentalitás és a gátlástalan lopás, csalás, hazudozás és taposás hazai megszemélyesítője. Szelleme azonban továbbra is közöttünk él, elvégre még mindig az ország fél százaléka által támogatott talmi irányít, dirigál, s próbál befolyásolni. 2010-nek a takarítás évének kell lennie, a húszéves nemzetvesztő paradigma teljes megváltoztatására, új alkotmány, erkölcs és életszemlélet kialakítására van szükség a szebb jövőhöz. A 40+20 év pusztításának teljes begyógyítása így is sok időt fog igénybe venni...

Blogom nevében boldog új esztendőt kívánok minden hazaszerető Flagmagazinos olvasóm számára!

 

Tor Salqvist
 
Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Egészség (50) Sport (729) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Heti lámpás (312) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Kultúra (7) Életmód (1) Politika (1582) Gazdaság (705) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2788) Mondom a magamét (7546) Belföld (10) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Autómánia (61) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>