Ma 2014. november 29., szombat, Taksony napja van. Holnap Andor, András napja lesz.
FLAG
Való Világ 6. - Szereplők és visszatekintés
bulvárvilág
2014. 01. 10.
|
nagyobbbetú kisebbbetú Nyomtatás
Vagány srácok és bevállalós csajok talán ez jellemzi legjobban a Való Világ 6 szereplőjelöltjeit. De vajon kik lesznek azok a szerencsések, akik bejuthatnak a valóság showba.

Való Világ 6 szereplői: Nyergesi Timi

Az előzetesek alapján úgy tűnik a Való Világ hatodik széria leendő szereplői tenni fognak azért, hogy nap mint nap számtalan nézőt vonzanak a képernyők elé. A szereplőválogatás erotikától túlfűtött, hiszen láthattunk ruhájuktól egy pillanat alatt megszabaduló lányokat, fecskében masírozó 40-es hapsikat és nagydumás csajozni vágyó fiatal pasikat.

A szereplői kategóriák még ismeretlenek számunkra, de az biztos hogy VV5 kategóriákhoz hasonlóan a szenvedélyes nő, plázacica, fura, dumagép és skalpvadász kategóriába már most lenne jelöltünk.

 a VV6 start előtt elevenítsük fel kik voltak az előző széria szereplői és milyen kategóriában indultak.

Kezdjük az Alexosz exe kategóriában induló Veronikával, aki a Villába bekerülés előtt már részese volt egy valóság shownak. Az Alfahím Gergő és szenvedélyes nő Seherezádé szenvedélyes szerelmi csatát vívott a villában. A tízedik lakóként beköltöző fekete hajú amazon Melinda elég hamar távozott a showból. A cselszövő Kinga és az összeférhetetlen kategóriában induló Attila se veled se nélküled szerelmi történetét követhettük nyomon. Fecó a dumagép villaléte alatt végig hűséges maradt párjához. Az érzékeny lelkű Vera a valóságshow veterán Pétert próbálta becserkészni, de próbálkozása kudarcba fulladt. A fura Annamária szerzett pár meglepő pillanatot a nézőknek és villatársainak. A helyes pasi Csabát a többi villalakó sokszor unalmasnak tartották, de valahogy mégis sikerült a képzeletbeli dobogó második fokára állnia. A plázacica Dya ha szerelemre nem is, de barátnőre talált a villában. A skalpvadász Cristofel szolgáltatta a legtöbb szexelős jelenetet. A Szűz Bandi sajnos nem tudta szüzességét elveszíteni villabeli léte alatt. A karrierista Eszter a megfeleléstől besokallt ügyvédnőt az élete felpezsdítése vezette a villába és okozott is meglepetést a műsor alatt. A feltörekvő Shadi pedig állandó konfliktusok kereszttüzében élte villabeli napjait. Egy biztos ebben a szériában is sikerült a szerkesztőknek a nézők számára érdekes kategóriákat összeállítani.

Az, hogy vajon kik lesznek a Való Világ 6. szereplői most is mint mindig a nézők szavazatain fog múlni. A közönség dönti el, kit szeretne nap mint nap látni a villában. Az ország legsikeresebb realityje január 12-én indul az RTLII-n. Elindult a visszaszámlálás…

http://sibamedia.hu/

www.flagmagazin.hu

Feltöltő: Flag

Értékelés: Átlag: 3   Szavazatok: 272   Helyezés: 1444


Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Ezt a cikket olvasta már?

Maffiaállam?

Az ördög apostolai - Grandpierre K. Endre
Könyv
Bolti ár: 3 490 Ft
Netes ár: 2 967 Ft
15% kedvezménnyel

Nagy Stresszmentesítő Könyv - Don Joseph Goewey
Könyv
Bolti ár: 4 990 Ft
Netes ár: 3 992 Ft
20% kedvezménnyel

A lovagkirály keresztje - Ősi János
Könyv
Bolti ár: 2 900 Ft
Netes ár: 2 465 Ft
15% kedvezménnyel

Forró Pocak Diéta - Az ajurvédikus fogyókúra - Dr. Suhas G. Kshirsagar Dr. Deepak Chopra
Könyv
Bolti ár: 4 990 Ft
Netes ár: 3 992 Ft
20% kedvezménnyel

Az igazság sohasem késő I-III.  DVD - Jelenczki István
DVD
Bolti ár: 6 990 Ft
Netes ár: 6 990 Ft
0% kedvezménnyel

Flag Media Group
Hírlevél
Feliratkozom
Leiratkozom
Ezen a napon történt:
1577 - Az angliai Launcestonban felakasztják, kibelezik és felnégyelik a protestánsból katolikussá lett Cuthbert Mayne papot, mert egy pápai okiratot rejtegetett. Erzsébet királynő titkoszolgálata mintegy 650 katolikus papot vett listába, közülük 133 ugyanarra a sorsra jutott, mint Mayne, 377-en pedig hosszabb-rövidebb ideig börtönbe kerültek.

1864 - A coloradói Sand Creeknél John Chivington ezredes, volt metodista lelkész lemészároltat csaknem egy egész indián falut, noha a törzsfőnök korábban kitűzte a fehér zászlót. A hatszáz fős csejen település lakosságának többsége: négy-ötszáz nő és gyermek elpusztul az amerikai katonaság eszeveszett lövöldözésében.

1936 - „A zsidó nép ránti testvéri érzéseinket az határozza meg, hogy ő hozta a világra az emberiség kommunista felszabadítási eszméjének zseniális alkotóját”, Marx Károlyt, „a mi országunkban pedig egyre újabb és újabb kiváló, tehetséges vezetőket és szervezőket léptetett és léptet elő a szocializmus építésének és védelmének minden területén”, mondja Sztálin utasítására Molotov a Szovjet Tanácsok VIII. kongresszusán.

1973-ban mutatják be Sándor Pál Régi idők focija c. filmjét

1999 - „A közel hatmillió zsidó elpusztításának kivételessége (sic!) abban is megmutatkozik, hogy annak semmiféle értelme nem volt. Minden más népirtásnak volt valamiféle gazdasági racionalitása. A gulag funkciója egyfelől az volt, hogy a személyi diktatúra hierarchiájába beillessze a párt és állami apparátusok funkcionáriusait, de a lakosságot is”, írja Krausz Tamás történész okfejtését idézve Hovanyecz László a Népszabadságban.

2005 - A homoszexualitást gyakorlók, a ferde hajlamúak és azok, akik támogatják a homoszexuális kultúrát, a jövőben nem lehetnek papok, áll abban a dokumentumban, amelyet XVI. Benedek utasítására Zenon Grocholennwski bíboros, a katolikus nevelésért és a szemináriumokért felelős vatikáni tisztségviselő állított össze. Az instrukció a katolikus egyház tekintélyét világszerte megtépázó pedofilbotrányok kirobbanása következtében született. A bostoni egyházmegyében például több mint 450 pap ellen emeltek vádat, miközben az Istoé brazil napilap szerint a dél-amerikai országban pedofilügyekben folyó vatikáni vizsgálat 1700 papot, a teljes létszám tíz százalékát érinti.

Szavazás
Ön szerint ki lenne alkalmas megújítani a baloldalt?
Gyurcsány Ferenc
Tóbiás József
Mesterházy Attila
Botka László
Kovács László
Senki sem alkalmas erre a feladatra
Nem érdekel a baloldal1.0253 másodperc | Online látogatók: 22