Ma 2014. szeptember 19., péntek, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.
FLAG
Fradi.hu
Horoszkóp
Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak
magyar
Demokrata
Püski-Masszi könyvesház
Felvidek
Althir
Regnum
Hobbyradio
Címerünk a magyar szürke

free speech
mti
Való Világ 6. - Szereplők és visszatekintés
bulvárvilág
2014. 01. 10.
|
nagyobbbetú kisebbbetú Nyomtatás
Vagány srácok és bevállalós csajok talán ez jellemzi legjobban a Való Világ 6 szereplőjelöltjeit. De vajon kik lesznek azok a szerencsések, akik bejuthatnak a valóság showba.

Való Világ 6 szereplői: Nyergesi Timi

Az előzetesek alapján úgy tűnik a Való Világ hatodik széria leendő szereplői tenni fognak azért, hogy nap mint nap számtalan nézőt vonzanak a képernyők elé. A szereplőválogatás erotikától túlfűtött, hiszen láthattunk ruhájuktól egy pillanat alatt megszabaduló lányokat, fecskében masírozó 40-es hapsikat és nagydumás csajozni vágyó fiatal pasikat.

A szereplői kategóriák még ismeretlenek számunkra, de az biztos hogy VV5 kategóriákhoz hasonlóan a szenvedélyes nő, plázacica, fura, dumagép és skalpvadász kategóriába már most lenne jelöltünk.

 a VV6 start előtt elevenítsük fel kik voltak az előző széria szereplői és milyen kategóriában indultak.

Kezdjük az Alexosz exe kategóriában induló Veronikával, aki a Villába bekerülés előtt már részese volt egy valóság shownak. Az Alfahím Gergő és szenvedélyes nő Seherezádé szenvedélyes szerelmi csatát vívott a villában. A tízedik lakóként beköltöző fekete hajú amazon Melinda elég hamar távozott a showból. A cselszövő Kinga és az összeférhetetlen kategóriában induló Attila se veled se nélküled szerelmi történetét követhettük nyomon. Fecó a dumagép villaléte alatt végig hűséges maradt párjához. Az érzékeny lelkű Vera a valóságshow veterán Pétert próbálta becserkészni, de próbálkozása kudarcba fulladt. A fura Annamária szerzett pár meglepő pillanatot a nézőknek és villatársainak. A helyes pasi Csabát a többi villalakó sokszor unalmasnak tartották, de valahogy mégis sikerült a képzeletbeli dobogó második fokára állnia. A plázacica Dya ha szerelemre nem is, de barátnőre talált a villában. A skalpvadász Cristofel szolgáltatta a legtöbb szexelős jelenetet. A Szűz Bandi sajnos nem tudta szüzességét elveszíteni villabeli léte alatt. A karrierista Eszter a megfeleléstől besokallt ügyvédnőt az élete felpezsdítése vezette a villába és okozott is meglepetést a műsor alatt. A feltörekvő Shadi pedig állandó konfliktusok kereszttüzében élte villabeli napjait. Egy biztos ebben a szériában is sikerült a szerkesztőknek a nézők számára érdekes kategóriákat összeállítani.

Az, hogy vajon kik lesznek a Való Világ 6. szereplői most is mint mindig a nézők szavazatain fog múlni. A közönség dönti el, kit szeretne nap mint nap látni a villában. Az ország legsikeresebb realityje január 12-én indul az RTLII-n. Elindult a visszaszámlálás…

http://sibamedia.hu/

www.flagmagazin.hu

Feltöltő: Flag

Értékelés: Átlag: 3   Szavazatok: 230   Helyezés: 2115


Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Ezt a cikket olvasta már?

Zöld dossziék mindenhol

Dekódolt Biblia - II. kibővített kiadás - Goldeneye
Könyv
Bolti ár: 5 650 Ft
Netes ár: 4 490 Ft
21% kedvezménnyel

A magyarok Istene, az ősi napisten újra fénylik I-II. - Tácsi istván
Könyv
Bolti ár: 6 000 Ft
Netes ár: 5 100 Ft
15% kedvezménnyel

Magyar legendárium - Tormay Cécile
Könyv
Bolti ár: 1 990 Ft
Netes ár: 1 692 Ft
15% kedvezménnyel

Piliscsillag Napcsillag - Gönczi Tamás
Könyv
Bolti ár: 7 990 Ft
Netes ár: 6 792 Ft
15% kedvezménnyel

Móricz János legendáriumának nyomában - Zele Richárd
Könyv
Bolti ár: 5 250 Ft
Netes ár: 4 400 Ft
16% kedvezménnyel

Flag Media Group
Hírlevél
Feliratkozom
Leiratkozom
Ezen a napon történt:
1544 - a crécyi békeszerződésben I. Ferenc francia király végleg lemond Észak-Itáliáról és Nápolyról, sőt ígéretet tesz V. Károlynak, hogy támogatja a protestáns rendek elleni küzdelemben.

1783 - A Montgolfier léggömb felszállása XVI. Lajos francia király és felesége, Marie Antoinette jelenlétében. A kosárban kizárólag egy tyúk, kacsa és birka volt. A léggömb 8 percet tartózkodott a levegőben és két kilométert repült.

1819 - John Keats megírta az Óda az Őszhöz c. költeményét.

1849 - Az amerikai Oaklandben megnyílt az első nyilvános mosoda.

1853 - I. Ferenc József császár megtekinti a Bécsbe szállított Szent Koronát, majd elrendeli a koronának a budai várban való őrzését

1857 - Bevezetik Magyarországon az új ezüst forintot

1893 - Új-Zéland elsőként a világon szavazati joggal ruházza fel a nőket

1928 - bemutatták Amerikában az első Mickey Mouse rajzfilmet

1931 - Statáriális bíráskodás bevezetése Magyarországgon, miután Matuska Szilveszter felrobbantotta a síneket az Orient expressz alatt a biatorbágyi viaduktnál. A robbantással először a kommunistákat vádolták.

1938 - A müncheni konferencia napja. Csehszlovákia bevonása és megkérdezése nélkül Arthur Neville Chamberlain, Edouard Daladier, Adolf Hitler és Mussolini megyegyezik abban, hogy Csehszlovákia a Szudéta-vidéket átadja Németországnak. Magyarország és Csehszlovákia kormányát felszólítják, hogy kezdjenek tárgyalásokat a magyar területi igényekrol.

1952 - Budapesten leleplezték az előző Kossuth-szobor helyére felállított Kossuth-emlékművet.

1952 - Charlie Chaplin visszatért Amerikába Angliából.

1955 - puccsal megdöntötték Argentínában Perón diktatúráját

1956 - Az első interkontinentális kongresszus színesbőrű írókkkal és művészekkel (a párizsi Sorbonne egyetemen)

1957 - Az első földalatti nukleáris robbantás (Las Vegas, Nevada)

1958 - Elvis Presley, rajongói nagy bánatára, elhagyta a Brooklyn tengerészeti bázist, és a hajója az NSZK felé vette az irányt, hogy megkezdje katonai szolgálatát.

1959 - Nem engedték be Nyikita Hruscsovot Disneylandbe, biztonsági okokból.

1972 - a londoni izraeli követségen bomba robban, egy diplomata meghalt.

1984 - Kína és Nagy-Britannia elkészítette azt a szerződésvázlatot, amelyben Hong Kong visszaadásáról volt szó, ami meg is valósult.

1981 - A Central Parkban rendezett ingyenes koncerten 400 ezren voltak kíváncsiak Paul Simon és Art Garfunkel produkciójára.

1985 - Földrengés Mexikóban (Richter skála szerinti 6,9 erősségű, 9500 halott)

1987 - Az Országgyűlés elfogadja az új adótörvényeket

1988 - Lengyelországban lemond a kormány

1990 - Lemond Wojciech Jaruzelski lengyel államfô.

1991 - Megtalálják "Ötzi"-t, a több ezer éves mumifikálódott similauni férfit, az Alpok Ötz-völgyi gleccserében

1993 - Lengyelországban a LEMP jogutódja, a Demokratikus Baloldali Szövetség nyeri a választásokat, és a következô idôszakban a parasztpárttal koalícóban kormányoz. A parasztpárti Waldemar Pawlak lesz a kormányfô.

1994 - Amerikai csapatok szállják meg Haitit. Az 1991-ben puccsal hatalomra került Raoul Cédras tábornok távozik, majd az elűzött Jean-Baptiste Aristide elnök hazatér és kormányt alakít.

2002 - Budapesten aláírják a kormány s a négy parlamenti párt közötti megállapodást az Európai Unió csatlakozást érintő kérdésekben történő együttműködésről.

Szavazás
Ön elitéli Izrael gázai agresszióját?
Igen
Nem
Nem érdekel


Legfrissebb hozzászólások:
09.15. hétfő 13:11

09.05. péntek 15:45

09.05. péntek 15:34

08.27. szerda 09:37

0.9666 másodperc | Online látogatók: 22