Ma 2014. november 24., hétfő, Emma napja van. Holnap Katalin, Katinka napja lesz.
FLAG
Való Világ 6. - Szereplők és visszatekintés
bulvárvilág
2014. 01. 10.
|
nagyobbbetú kisebbbetú Nyomtatás
Vagány srácok és bevállalós csajok talán ez jellemzi legjobban a Való Világ 6 szereplőjelöltjeit. De vajon kik lesznek azok a szerencsések, akik bejuthatnak a valóság showba.

Való Világ 6 szereplői: Nyergesi Timi

Az előzetesek alapján úgy tűnik a Való Világ hatodik széria leendő szereplői tenni fognak azért, hogy nap mint nap számtalan nézőt vonzanak a képernyők elé. A szereplőválogatás erotikától túlfűtött, hiszen láthattunk ruhájuktól egy pillanat alatt megszabaduló lányokat, fecskében masírozó 40-es hapsikat és nagydumás csajozni vágyó fiatal pasikat.

A szereplői kategóriák még ismeretlenek számunkra, de az biztos hogy VV5 kategóriákhoz hasonlóan a szenvedélyes nő, plázacica, fura, dumagép és skalpvadász kategóriába már most lenne jelöltünk.

 a VV6 start előtt elevenítsük fel kik voltak az előző széria szereplői és milyen kategóriában indultak.

Kezdjük az Alexosz exe kategóriában induló Veronikával, aki a Villába bekerülés előtt már részese volt egy valóság shownak. Az Alfahím Gergő és szenvedélyes nő Seherezádé szenvedélyes szerelmi csatát vívott a villában. A tízedik lakóként beköltöző fekete hajú amazon Melinda elég hamar távozott a showból. A cselszövő Kinga és az összeférhetetlen kategóriában induló Attila se veled se nélküled szerelmi történetét követhettük nyomon. Fecó a dumagép villaléte alatt végig hűséges maradt párjához. Az érzékeny lelkű Vera a valóságshow veterán Pétert próbálta becserkészni, de próbálkozása kudarcba fulladt. A fura Annamária szerzett pár meglepő pillanatot a nézőknek és villatársainak. A helyes pasi Csabát a többi villalakó sokszor unalmasnak tartották, de valahogy mégis sikerült a képzeletbeli dobogó második fokára állnia. A plázacica Dya ha szerelemre nem is, de barátnőre talált a villában. A skalpvadász Cristofel szolgáltatta a legtöbb szexelős jelenetet. A Szűz Bandi sajnos nem tudta szüzességét elveszíteni villabeli léte alatt. A karrierista Eszter a megfeleléstől besokallt ügyvédnőt az élete felpezsdítése vezette a villába és okozott is meglepetést a műsor alatt. A feltörekvő Shadi pedig állandó konfliktusok kereszttüzében élte villabeli napjait. Egy biztos ebben a szériában is sikerült a szerkesztőknek a nézők számára érdekes kategóriákat összeállítani.

Az, hogy vajon kik lesznek a Való Világ 6. szereplői most is mint mindig a nézők szavazatain fog múlni. A közönség dönti el, kit szeretne nap mint nap látni a villában. Az ország legsikeresebb realityje január 12-én indul az RTLII-n. Elindult a visszaszámlálás…

http://sibamedia.hu/

www.flagmagazin.hu

Feltöltő: Flag

Értékelés: Átlag: 3   Szavazatok: 271   Helyezés: 1439


Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Ezt a cikket olvasta már?

A Bozsik-minta

2014.11.24. hétfő 20:40

2014.11.24. hétfő 20:37

2014.11.24. hétfő 20:34

2014.11.24. hétfő 20:30
A csodálatos agyfiatalító program - 30 nap alatt - minden korosztálynak - Canyon Ranch Dr. Richard Carmona MD.MPH.FACS.
Könyv
Bolti ár: 4 990 Ft
Netes ár: 3 999 Ft
20% kedvezménnyel

Móricz János legendáriumának nyomában - Zele Richárd
Könyv
Bolti ár: 5 250 Ft
Netes ár: 4 400 Ft
16% kedvezménnyel

Nagy Stresszmentesítő Könyv - Don Joseph Goewey
Könyv
Bolti ár: 4 990 Ft
Netes ár: 3 992 Ft
20% kedvezménnyel

Félni csak...kinek is lehet? - Bunyevácz Zsuzsa
Könyv
Bolti ár: 4 500 Ft
Netes ár: 3 600 Ft
20% kedvezménnyel

Jézus titkos élete - Hihetetlen Magazin
Könyv
Bolti ár: 1 495 Ft
Netes ár: 1 495 Ft
0% kedvezménnyel

Flag Media Group
Hírlevél
Feliratkozom
Leiratkozom
Ezen a napon történt:
1950 - Párizsban megkezdődik David Rousset volt buchenwaldi deportált rágalmazási pere Pierre Daix volt mauthauseni deportált, a Les Lettres francaises kommunista hetilap főszerkesztője ellen. Korábban a zsidó származású Rousset arra szólította fel a náci táborok egykori rabjait, hogy alakítsanak bizottságot a gulág vizsgálatára. Válaszul az FKP lejárató kampányt indított ellene, „jól ismert hitlerista újságírónak” titulálták, Daix pedig hamisítással és hazugsággal vádolta meg. A per eredményeként – amelyben a legendás El Campesino tábornok, a spanyol polgárháború hőse, aki nem sokkal előbb szabadult a gulágról, leleplezte a Szovjetunióba menekült spanyol köztársasági harcosok kálváriáját – a kommunista lap vezetőit pénzbüntetéssel sújtották.

2003/1. - Az izraeli hivatalos látogatáson tartózkodó Gianfranco Fini olasz miniszterelnök-helyettes felkeresi a holokauszt áldozatainak emelt jeruzsálemi Jád Vásem emlékhelyet, ahol szégyenteljesnek nevezi az Olaszországban 1938-ban hozott faji törvényeket és elítéli hazája fasiszta múltját, „az abszolút rossz időszakának” nevezve azt. Ugyanarról a Finiről van szó, aki 1994-ben még Mussolinit tartotta a XX. század legnagyobb államférfijának, és akinek Nemzeti Szövetség nevű pártja a neofasiszta Olasz Szociális Mozgalomból sarjadt.

2003/2. - Emlékeztetőül íme, Fini leépülésének fontosabb állomásai: a római ardeatineai barlangoknál végrehajtott német megtorlás helyszínén 1993-ban kijelentette: "Nemet mondunk a rasszizmus bármilyen formájára. És nem suttogjuk, hanem üvöltjük, hogy a fasizmus már visszavonhatatlanul a történelemé." 1995-ben pártja Fiuggiban megtartott köpönyegforgató-kongresszusán "nyíltan, véglegesenés megfellebbezhetetlenül" elítélte az antiszemitizmust. 1999-ben felkereste Auschwitzot, ahol a látogatók könyvébe ezt írta: "Egyetlen tragédia sem lehet nagyobb a népirtásnál és a holokausztnál."

2003/3. - 2003-ban a B'nai B'rith zsidó szabadkőműves szervezet Milánóban megrendezett 3. európai kongresszusán elmondott több mint egy órás beszédében elítélte az EU-n belül erősödő antiszemitizmust, Izrael harcát a Közel-Kelet egyetlen demokráciája jogos önvédelmének nevezte, szükségesnek tartotta az apartheid "biztonsági"

kerítés felépítését, a nyugat-európai baloldal Izrael- és cionizmusellenességét pedig az antiszemitizmus modern megjelenési formájaként itélte el.

Fini immáron "beérkezett".

Szavazás
Hogy alakult az Ön rezsije az elmúlt 3 évben?
Csökkent
Növekedett
Maradt ugyanannyi1.0425 másodperc | Online látogatók: 27